Dragi prijatelji i umjetnici, 

u prilogu možete pronaći dokument koji sadrži Pravila i teme Fotomaratona "Dubrovačke ljepote u tišini" koji će se održati u Dubrovniku 24. srpnja 2015. te prijavnicu. Nadamo se da ćete se prijaviti u što većem broju, a u slučaju nejasnoća stojimo Vam na raspolaganju.

Pravila i teme fotomaratona.doc

Prijavnica za fotomaraton.doc


Dragi prijatelji i kolege umjetnici, 

bliži nam se datum 4. međunarodne izložbe gluhih umjetnika u Dubrovniku pod nazivom "Dubrovačke ljepote u tišini" i veselimo se što ćemo se za mjesec dana susresti s Vama. Na našoj stranici pronaći ćete Plan boravka u Dubrovniku i planirane aktivnosti, dok zadržavamo pravo sitnih izmjena po potrebi. Nadamo se da će Vas oduševiti razgledavanje grada Dubrovnika, slobodna popodneva i izleti na kupanje, Foto maraton i da ćete ponijeti kući lijepe uspomene iz još jednog bisera Hrvatske.

 

Plan boravka u Dubrovniku.doc

 

 


Obavještavamo drage prijatelje i sudionike koji će posjetiti Zagreb tijekom održavanja 1. međunarodne izložbe gluhih fotografa "Moja tiha svakodnevnica" od 1. - 6. prosinca o pogodnom smještaju koji Vam preporučujemo. U prilogu je link gdje možete provjeriti izgled hostela i ponudu. Doručak u hostelu iznosi 25 HRK, a postoji i kuhinja gdje si sami možete kuhati ukoliko to želite. Pošto iz tehničkih razloga ne možemo priložiti cjenik smještaja, molimo da nam se obratite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  s upitom kako bismo Vam mogli proslijediti cjenik.

 http://www.swanky-hostel.com/mint/  


U organizaciji udruge "Svijet tišine" održat će se 1. međunarodna izložba gluhih fotografa pod nazivom "Moja tiha svakodnevnica" u Zagrebu, Hrvatska, u galeriji Kristofor Stanković u periodu od 1. - 6. prosinca 2014. godine. Ovom izložbom radimo iskorak u aktivnostima udruge te želimo ukazati javnosti na realnu svakodnevnicu osoba s oštećenjem sluha. Ukazujemo da je umjetnost gluhih sredstvo integracije gluhih te da će ova izložba biti svjedok o visokom stupnju vizualne komunikacije fotografa koji ne čuju i onih koji to nisu. 

Pozivamo Vas da sudjelujete na ovoj 1. međunarodnoj izložbi gluhih fotografa pod nazivom "Moja tiha svakodnevnica" u Zagrebu od 1. - 6. prosinca 2014. godine.

Ukoliko se želite prijaviti za sudjelovanje na ovoj izložbi molimo Vas da pročitate uvjete pod kojima se možete prijaviti, te popunite Prijavnicu, uznapomenu da troškove prijevoza i smještaja snosite sami. Za tri najbolja rada osigurati će se prigodne nagrade.

Nadamo se odazivu i radujemo Vašem dolasku.

uvjeti 1. međunarodne izložbe fotografija.pdf

prijavnica.pdf

uvjeti 1. međunarodne izložbe fotografija.doc

prijavnica.doc

  

 


Poštovani kolege umjetnici,

Evo nas na povijesnom 25. izdanju "Valcuvia in Cornice", koju dodjeljuje milanska ENS "Famiglia Artistica Silenziosa" i Proloco udruga prijatelja iz Cuvia, od 1958.
To je veliko svjetsko otvoreno natjecanje suvremenog slikarstva koje će se održati unutar kulturnog i umjetničkog okvira u trajanju od tri dana zabave, te konačnim slikarskim natječajem u nedjelju 16.6. Cuvio je mali pitoreskni gradić unutar zelene Valcuvia doline, u neposrednoj blizini jezera Maggiore.

Od 2003. natječaj je proširen za međunarodne gluhe umjetnike, što je naišlo na oduševljen konsenzus. Umjetnici iz Bjelorusije, Hrvatske, Francuske, Njemačke, Mađarske, Kazahstana, Koreje, Poljske, Rusije, Španjolske i SAD-a su nazočili i više slali svoje radove: to je stvarno otvoreno svjetsko natjecanje.


Uvjeti sudjelovanja i prijavnica.docx


Neprofitna organizacija socijalnog programa "Pristup okolišu - osobe s invaliditetom", uz podršku Vlade St. Peterburg te St. Petersburške podružnice VTOO "Unije ruskih umjetnika" od 1. - 30. rujna 2013.  u Dvorani "Smolny" (G. St. Petersburg) održati će u St. Peterburgu, Međunarodnu umjetničku izložbu "Svijet slušan dušom".


U našem prilogu možete naći uvjete međunarodne likovne izložbe, kao i na web stranici Venerearte gdje ćete pronaći i prijavnicu. Članovi naše udruge mogu nam se obratiti ukoliko im je potrebna pomoć oko prijave.


Uvjeti Moskovske Međunarodne umjetničke izložbe.docx
http://www.venerearte.com


  

PRAVILA I TEME

FOTOMARATONA

"Dubrovačke 

ljepote u tišini"

24. srpnja 2015.

 

 

 

 

PLAN BORAVKA U 

DUBROVNIKU

20. - 26. SRPNJA 2015.

Old town of dubrovnik1

 

 

OBAVIJEST O 

SMJEŠTAJU U ZAGREBU

 swanky mint

 

1. MEĐUNARODNA IZLOŽBA 

UMJETNIČKE FOTOGRAFIJE

GLUHIH

"MOJA TIHA SVAKO-

DNEVNICA" 

1. - 6. PROSINCA 2014.

GALERIJA

KRISTOFOR STANKOVIĆ 

ZAGREB, HRVATSKA

thumb plakat

 

 

  najave2

14 - 16 lipanj 2013

 25. MEĐUNARODNI SLIKARSKI NATJEČAJ

"VALCUVIA IN CORNICE" Cuvio (Va) Italija

 

najava svijet thumb

1 - 30 rujna 2013

 

 MEĐUNARODNA LIKOVNA IZLOŽBA
“SVIJET SLUŠAN DUŠOM”